Under lupen podcast

Under lupen er en ufiltrert og nedpå podcast om det som rører seg innen bank- og forsikringsbransjen.

Podcastens verter Stefan Astroza, analysesjef og Kristian Enger adm. dir. i Cicero Consulting

Vi som står bak denne podcasten er lidenskapelig opptatt av fremtidens finansbransje, og i Under lupen går vi i dybden på sentrale trender og de største nyhetene. Med et glimt i øyet gir vi deg spiselige perspektiver og innsikt du rekker å fordøye på veien til eller fra jobb.

Under lupen finner du i din foretrukne podcast-app. Link til Apple Podcast her


Episode 5 – Fremtidens forsikringsbransje

Bankbransjen stjeler ofte medienes rampelys, men forsikringsbransjen fortjener mer oppmerksomhet! Maskinlæring, tingenes internett, insurtech og delingsøkonomi er blant trendene som virkelig har satt fart på innovasjonstakten i bransjen. Nye virksomheter og konsepter ser dagens lys uten at det nødvendigvis forandrer den grunnleggende markedsdynamikken.

I denne episoden har vi reist til Bergen for å avmystifisere betydningen av buzzordene sammen med Jannicke Schumann-Olsen, innovasjonsdirektør i Tryg, og Hallvard Natvik, IT direktør i Frende Forsikring.


Episode 4 – Vipps-spesial

Man kommer ikke utenom Vipps i diskusjoner om fremtidens bankbransje. På rekordtid har Norges beste fintech klart å bygge en posisjon som landets mest anbefalte merkevarer – foran selskaper som Netflix og Spotify. 

I denne episoden får vi besøk av Elisabeth Barrie, Chief Product Officer i Vipps. Vi snakker om hvordan de jobber med produktutvikling – på Vipps-måten, hvorfor de har troen på QR-koder, internasjonale planer og forholdet til eierbankene.


Hold deg oppdatert på våre rapporter, podcast-episoder og arrangementer.

Kontakt: kristian.enger@cicero.no eller stefan.astroza@cicero.no