Rådgivning

Vi hjelper banker og forsikringsselskap med å navigere gjennom og lykkes med forretningskritisk endring!

Bedrifter står overfor stadig mer komplekse valg drevet av et raskere tempo og høy endringstakt, noe som er forårsaket av nye teknologier, endring i kundens behov og industridynamikk. For oss handler forretningsrådgivning om å identifisere, bygge og opprettholde en digital virksomhet. Med en menneskelig og forretningsmessig tilnærming løser vi dine forretningsutfordringer på nye måter, slik at din organisasjon kan sette retning, digitalisere, vokse og fornye.

Vi fokuserer på strategi og transformasjon, vekst og innovasjon.

Digital forretningsstrategi

Å gjøre de riktige strategiske valgene og navigere gjennom kompleksiteten til den pågående digitale transformasjonen er viktig. Den riktige strategien må oppmuntre til “moonshot thinking” kombinert med rask gjennomføring og rask læring. Vi hjelper deg med å designe vinnende strategier, hvor nøkkelen er å skape langsiktig konkurransefortrinn og å levere overlegen økonomisk avkastning. Vi hjelper deg med å gjøre innovasjon og digitalisere alles jobb.

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe din organisasjon med? Ta kontakt med Andreas Almquist, Head of Business Consulting, på e-post: andreas.almquist@itera.no