Ny trendrapport om fremtidens bankbransje!

Bankbransjen er i konstant endring – særlig akselerert av en global pandemi få av oss kunne forutse. Sammen med Dagens Næringsliv sitt innholdsbyrå har vi i Cicero Consulting og Itera laget denne trendrapporten for å ta tempen på sentrale drivere i den norske finansbransjen.

Denne rapporten har vi utarbeidet med utgangspunkt i flere samtaler med nøkkelpersoner fra bransjen, i tillegg til våre erfaringer fra å ha jobbet med å digitalisere bankbransjen sammen med våre kunder. I tillegg baserer innsikten seg på kontinuerlig overvåkning av bankmarkedet.

Denne innsikten ønsker vi å dele med deg. Ikke fordi vi sitter på alle svarene. Men fordi vi tror du er opptatt av det samme som oss og at du dermed vil være med å berike debatten. Vi håper du får en god leseropplevelse og at du hører fra deg om du har innspill, spørsmål eller sterke meninger. ​

Få tilgang til rapporten!

Fyll ut informasjon under for å få tilsendt rapporten til din e-postadresse (husk å sjekk din søppelpost).

    Ja, jeg ønsker å bli lagt til Cicero Consultings e-postliste. Vi vil kun sende deg informasjon om aktuelle tema og arrangementer. Du kan melde deg av når som helst.


    Get your copy in English here

    Kontakt

    Stefan Astroza, analysesjef i Cicero Consulting stefan.astroza@cicero.no / +47 470 30 553

    Dn, DN Fintech, Dagens Næringsliv, Itera, Cicero, Trendrapport, bankbransje