Innovasjon og konseptutvikling

Fremtidsutforskning.

Banker og finansaktører har lenge vært på en digitaliseringsreise, primært drevet av lønnsomhet og behov for kostnadskontroll. Fremover må banker, forsikringsselskaper og andre finansaktører innovere smart og kostnadseffektivt for å opprettholde lønnsomheten på samme tid som man ruster seg for en ny virkelighet.

Forretningsdesign er en menneskesentrert tilnærming til innovasjon, problemløsning og forretningsutvikling som skiller seg fra tradisjonelle metoder ved å inkludere prinsippene bak «design thinking». Dette gir en ny måte å analysere utfordringer på, se løsninger og forstå hvordan man kan skape verdi.

I praksis innebærer forretningsdesign å benytte tre sentrale synsvinkler for å vurdere løsninger på et problem;

  • …et forretningsmessig perspektiv
  • …et kundeperspektiv
  • …et teknologiperspektiv

Innsikt og posisjonering

Typiske utfordringer våre kunder opplever

“Vi opplever at vår forretningsmodell, verdiforslag og kundekonsepter ikke er konkurransedyktige. Vi er imidlertid sikre på at vi har et uutnyttet potensial som vi ønsker å utforske. Vi har identifisert flere vekstmuligheter og nye potensielle konsepter, men trenger bistand til å prioritere å kartlegge. den beste veien videre, og skape.”

Hvordan vi bidrar

Ved å forstå endringskreftene i bank- og forsikringssektoren og de underliggende driverne, undersøker vi ulike strategiske konsepter for å forstå hvordan man kan utnytte disse kreftene til å skape verdier for kunder og virksomheter. Vi lager proof of concepts, MVP-er og tjenester som ruster din virksomhet for fremtiden .

Som et heleid datterselskap av Itera, jobber vi tett sammen med deres avdeling og eksperter innen Business Design på vegne av våre kunder innen bank- og forsikringsmarkedet.

Hvordan kan din virksomhet posisjonere seg for vekst i sitt nedslagsfelt gjennom å sette kundeopplevelse i sentrum slik at dere oppleves distinkte og vinner i konkurransen om kunden mot andre aktører?

Kontakt oss

La oss identifisere hva vi kan utforske, bygge og innovere sammen.

Stefan Astroza

Daglig leder

stefan.astroza@cicero.no

Christer Løvaas

Head of Business Design (Itera)

christer.lovaas@itera.com