Vi i Cicero Consulting er stolte av å levere og utvikle gode produkter og løsninger for bank og finans.

Lang bransjeerfaring
I mer enn 25 år har vi bistått våre norske og nordiske kunder med å styrke deres konkurransekraft gjennom å levere løsninger for finansiell rådgivning, innsikt, analyse og strategiske beslutningsgrunnlag. I Cicero Consulting kombinerer vi markeds- og bransjekunnskap med forretningsforståelse, teknisk kompetanse og innovasjon. Slik er vi med på å bygge fremtidens bank og finansbransje.

Strategisk partner
Som en viktig partner for de sentrale aktørene på det nordiske bank og forsikringsmarkedet, jobber vi integrert for å sikre de beste løsningene – fra strategi til realisering. Vår agenda ligger i forkant av den digitalisering kundene våre går gjennom, og vi jobber til enhver tid med å utvikle innovative og fremtidsrettede løsninger.

Heleid datterselskap av Itera
Cicero Consulting er et heleid datterselskap av kommunikasjons- og teknologiselskapet Itera. Itera har mer enn 500 ansatte som jobber i tverrfaglige team på tvers av landegrenser. Konsernets virksomhet i Slovakia og Ukraina er sømløst integrert, og bidrar til at Itera kan tilby hybride team som gir kundene skalerbarhet og kostnadseffektivitet. Itera ASA er notert på Oslo Børs under tickeren ITE.

Besøk Iteras hjemmesider her.

Miljøfyrtån
Som Miljøfyrtårn går vi foran – og viser lederskap. Ved å ta miljøansvar bygger vi en meningsfull merkevare som møter forbrukerens forventninger til etikk, ansvarlighet, bærekraft og lønnsomhet.

Image result for miljøfyrtårn logo

Organisasjonsnummer: 954 492 109